Stikkord

, , , , , , , ,

I år har jeg nok en gang erfart at uansett hvor tidlig man begynner, vil det alltid gjenstå ett eller annet som ikke blir ferdig før i siste liten. Neste års julegavelister blir skrevet i romjula året før, forslag til kjøpegaver blir notert, lister over hva som skal lages blir satt opp, og man har gode intensjoner om konfektlaging, bake og pynte flotte pepperkakehus, lære seg decoupage for å dekorere stearinlys og glass, og lære seg å lage julekort for å tørre å sende noen ord til de man ikke gir gave til istedet for å bare skrive en sms som drukner i resten av sms’ene på julaften. For nå til dags lager «alle» finere julekort enn man får kjøpt i butikk, og da lar man heller være å sende et butikkjøpt kort uansett hvor fint det måtte være. Og gaveinnpakingen skal helst være like fin som gjenstanden som befinner seg inni papiret.

Istedet ble det noen nødløsninger der de hjemmelagde gavene ikke ble ferdige, det ble butikkjøpt julesnop istedet for hjemmelagd på de fleste mottakerne, ingen julekort ble sendt ut og jeg er midt i flyttekaos der jeg for tiden bor i to leiligheter og ingen av dem er beboelig. Da er det godt å kunne komme hjem til mine foreldre i jula der huset er pyntet og maten serveres uten at man får lov til å løfte en finger 🙂

Men til NESTE år, DA skal også jeg gi bort hjemmelagde gaver som ser ut som både de og innpakningen kommer fra interiørbladene. Julekortene skal se profesjonelle ut og inneholde egenproduserte dikt og ordtak, og den hjemmelagde konfekten skal være så god at mottakerne gir meg anbefalinger om å starte eget konditori!

Det er viktig å være optimist 😉
GOD JUL!

Reklamer