Stikkord

, , , , , , , , , , , , , ,

Det har vært litt ekko i bloggen i det siste. Jeg skal ikke komme med en masse unnskyldninger til hvorfor, men det skyldes hovedsakelig at jeg har hatt eksamen samtidig som jeg akkurat har begynt i ny jobb. Og la det være sagt: skolepensum har INGENTING med «den virkelige verden» å gjøre! Når man begynner i en jobb som er relevant til det man har studert, må man lære alt på nytt igjen. Fordi slik man gjør ting på skolen, er ofte ikke slik man gjør ting i jobb. Men man må bruke noen år på skolebenken og lære ting på èn måte, for å få muligheten til å få en jobb slik at man kan lære alt på en ny måte. Forstå det den som kan 🙂 men jobben er flott og medarbeiderne enda flottere, og det er morsomt å endelig få jobbe med det man har slitt seg gjennom flere år på skole for å lære!

Men det har ikke vært bare slit, litt turliv har det også blitt tid til. Når venner langveisfra er i nærheten må man såklart finne på noe morsomt sammen, selv om samvittigheten klager på at det er «bare fire dager til eksamen». Og i dette tilfellet innebar det tur, bål, kaffe på kjele, god mat og masse trivelig skravling 🙂

I tillegg pågår selvfølgelig julegaveproduksjonen for fullt, men det kommer i et senere innlegg. Og så lover jeg å komme sterkere tilbake i bloggen i tiden framover!

Reklamer